Saar

Welkom op mijn blog,

Wat leuk dat je even komt kijken!
Deze blog gaat over mijn leven en wat er op mijn pad verschijnt. Het gaat over mijn interesses en alles wat ik ook maar leuk vind om er op te zetten. Voornamelijk zal het gaan over mij, mijn geliefde en onze verrukkelijke pasgeboren baby: James. Ons volmaakt gelukkig gezinnetje… want ja dat zijn wij! Volmaakt! Natuurlijk, wij hebben ook zo onze irritaties ruzies en onvolmaaktheden. Absoluut! maar hoort dit er niet gewoon bij?… Zonder dit zou het maar een saaie bedoeling zijn!
Een half jaar geleden zou ik dit niet snel zo hebben gedacht! De laatste tijd heb ik veel geleerd en merk ik, door positiever te denken, er een wereld voor me open gaat!

Perfect is boring, your imperfections are what make you truly beautiful”

De reden dat ik deze blog ben begonnen is omdat het me erg leuk lijkt om hier mee bezig te zijn. Schrijven, fotograferen, hier en daar wat photoshoppen, een website beheren, onderwerpen zoeken, herinneringen maken, herinneringen vastleggen, veel leren en gewoon lekker ergens mee bezig zijn. Bezig zijn met iets wat ik leuk vind en waar ik mijn creativiteit in kwijt kan! Heerlijk lijkt me dat!
Er heel veel plezier in beleven is dan ook echt mijn streven! Er voldoening uithalen en veel leren!

Mijn bedoeling is om veel foto’s te plaatsen en op deze manier hoop ik spelendewijs mijn fototechnieken te verbeteren. Iets waarin ik mij al jaren interesseer, maar nooit echt de moeite genomen heb om hier iets mee te gaan doen en mezelf de kneepjes van het vak te leren. Een mooi doel dus!

Vind jij mijn blog leuk?.. Je bent welkom! hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Veel liefs en veel plezier,
Saar