Kerst 2015 – Mijn perfecte feestmaand!

kerst 2015 courmet rz

Wij wensen jou een nieuw jaar
bruisend en sprankelend,
stralend en schitterend,
gezond en gelukkig,
zorgeloos en prachtig!

Liefs,
James, Ricardo en Sara

Het is vandaag 3 Januari en de feestdagen zijn voorbij. Morgen gaat James weer naar school en ga ik ook weer hard aan de slag met mijn andere website Meidenfilms.
De maand December ging voor mij vliegensvlug voorbij en dat is meestal een goed teken. Als iets snel gaat is het meestal leuk geweest!
De maand December heb ik erg genoten! genoten van de tijd met mijn gezin, familie, lekker eten, cadeau’s en alle voorbereidingen voor alles. Dat ik heb genoten van alle voorbereidingen is voor mij echt een Goal. Meestal betekend voorbereidingen stress, stress en nog meer stress. Het eindresultaat is altijd de moeite waard en dankbaar en natuurlijk zijn er ook leuke momenten in het voorbereiden maar grotendeels toch echt stress. Dit komt door mijn perfectionisme en het komt altijd om de hoek kijken.
De laatste jaren merk ik dat ik erg aan het ontwikkelen en groeien ben en ik echt volwassen word. Als ik terug evalueer op zelfs het laatste half jaar merk ik dat ik nu veel meer de dingen over me heen laat komen en me minder druk maak er om. Nog steeds wil ik veel perfect maar op een wat andere manier. Het hoeft niet meer 100% perfect voor mij, met 75% kan ik al tevreden zijn en die 25% scheelt ENORM veel wat betreft de rust in mijn hoofd en lichaam. Ook merk ik dat het zorgt voor meer productiviteit!
Het kopen van de cadeaus was easy! Een paar keer naar de winkel, zowel met Ric als alleen en we waren klaar en het was echt heel leuk. En zo ook met het eten, het versieren en eigenlijk met het meeste! We vlogen overal zo doorheen en het was perfect! De hele maand December was een perfecte maand!
Een mooi doel voor 2016 voor mij is om hier nog meer in te groeien!

Ik hoop dat jullie ook enorm fijne feestdagen hebben gehad met hopelijk ook niet al te veel of misschien wel geen stress. Had je wel veel stress dan is dit misschien ook voor jou een mooi doel voor het komende jaar en kunnen we hier samen voor gaan!

Heel veel liefs en nogmaals wens ik jullie allemaal en prachtig 2016! 

kerst2015 familie2

kerst 2015 familie

 

kerst2015 rz

kerst 2015 familie

kerst 2015 sweets

kerst 2015 cadeaus onder de boom rz

kerst 2015 cadeaus 2 rz

header123

Share This Story

Hi There

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat!