Moederdag verwendag!

Moederdag 2014

Moederdag, een dag om de mamma’s eens goed te verwennen!
In mijn kindertijd vroeg ik mijn moeder standaard elk jaar wanneer het kinderdag zou zijn, waarop mijn moeder standaard het antwoord gaf “Het is elke dag kinderdag”. Vroeger begreep ik dit nooit zo goed maar nu geef ik haar helemaal gelijk! Moeder zijn is een full time baan en het houd nooit op! Het brengt hoogte punten en diepte punten met zich mee. Naast dat het geweldig is kan het heel erg zwaar zijn en is een marathon lopen soms minder uitputtend!
Niet iedereen doet aan moederdag en dat snap ik best! Je hoort tenslotte elke dag lief voor elkaar te zijn en elkaar te verwennen. Misschien is moederdag wel onzin en een grote circusshow en ontzettend commercieel! Ik vind het fijn en goed dat het er is! Misschien omdat ik moeder ben maar ook omdat ik een geweldige moeder heb die altijd voor haar kinderen klaarstaat! Net als mijn schoonmoeder! Zij en alle andere moeders mogen best eens wat extra verwend worden! Dat verdienen ze en natuurlijk vind ik het zelf ook niet verkeerd! Je hoort het al, ik ben helemaal voor moederdag! Maar zo ben ik ook helemaal voor vaderdag! Ongeveer het zelfde verhaal. Zij verdienen het ook om eens extra verwend te worden!

Dit was mijn derde moederdag. Ergens blijft het moederschap onrealistisch voelen. Alsof ik in een mooie droom zit. Want hoe je het ook wendt of keert, Mijn grootste droom is nu werkelijkheid! Namelijk moeder worden en het hebben van een gelukkig gezin! Twee prachtige mannen die mij onvoorwaardelijke liefde geven en het enige wat ik er voor hoef te doen is mezelf te zijn! Ik dank jullie met heel mijn hart! Ik ben zo blij met jullie!
En wat hebben ze mij weer goed verwend! Ze zijn flink creatief bezig geweest met zijn tweetjes om mij een prachtig persoonlijk cadeau te geven! “Iets wat ik elke dag kan gebruiken” werd mij van te voren al verklapt! En niets in minder waar! Een prachtige hand beschilderde mok! In deze mok gaan mijn koffie en thee extra lekker smaken! Ook heb ik een waanzinnige ring gekregen die zat verstopt in de mok tussen de confetti. twee harten van mijn twee mannen! Hoe mooi bedacht! Hij is prachtig! Ook geef ik Ric nog even wat extra credits voor het inpak werk! Wauwie! Een cadeau tot op de puntjes afgewerkt! Lovely! Hierna kreeg ik nog eens een heerlijk ontbijtje! Ik prijs mezelf als een gelukkige vrouw en mama en een echte bofkont! Want wat ben ik verrast en verwend. Wat hou ik toch zo ontzettend veel van ze!

moederdag2014collage

Untitled-3
I
k hoop dat alle mama’s die dit lezen ook een fijne dag hebben gehad en goed zijn verwend!

Nog even een speciale foto voor mijn eigen mama’s waar ik heel erg veel van hou!

foto (2hg7)

liefs

Share This Story

Hi There

You May Also Like

6 Comments

 1. 1

  Mooi stuk weer Saar!
  Jullie zijn zo’n warm gezinnetje. Inspiration to all! To me at least, you know that ;).
  En je hoeft ook alleen maar jezelf te zijn om onvoorwaardelijke liefde te ontvangen want je bent een geweldig mooi en liedevol mens! You get what you deserve <3.
  Ik ben blij dat je het zo leuk hebt gehad schat. Je bent een top moeder!

  Much love

  • 2

   Lieve Freya,
   Wat een leuke reactie en wat een warme woorden! Leuk om te horen dat ik een inspiratie voor je ben en zo ben jij dat op veel vlakken ook weer voor mij! Mijn lieve sissie! I love you! Always! Je bent een toppertje! Als zus, als persoon, in elke pure vorm! <3 Liefs. xxx

 2. 3

  Prachtig schat! En wat een mooie ring en mok!!
  Jullie zijn een geweldig gezin! En inderdaad een inspiratie! Ook voor mij.
  Ook voor mij is moeder zijn een droom die werkelijkheid is geworden.

  Tot snel lieverds!
  Hugs and kisses!

  • 4

   Dankjewel lieve Luanna! Zijn ze niet prachtig! I love them! <3

   Wat lief dat je dit zegt! Vind ik heel fijn om te horen! Ik hoop deze keer echt sporadischer te blijven bloggen zodat ik jou en hopelijk andere kan blijven inspireren en laten meegenieten.
   .
   Ik weet dat het moederschap ook voor jou een grote droom was en dat deze nu werkelijkheid is geworden is echt fantastische! Je bent een geweldige moeder van een prachtige meid! Blijf vooral zo doorgaan!

   Tot snel en een dikke knuffel voor mijn meiden!

 3. 5

  Hoi lieverd!

  Wat een mooie en lieve woorden allemaal! Dank je wel..
  Je bent echt een schat en fijn dat je mannetjes je zo verwend hebben met moederdag en dat jouw en onze moederdag zo fijn was geweest.
  Je bent een topmama en ik ben trots op je!

  Heel veel lieve en dikke knuffels en kusjes,
  je mams

  • 6

   He lieve mamsie! Mijn top mama!

   Lief he van Ric en James! Ik ben blij dat jij ook een leuke moederdag hebt gehad! Hoewel ik wel vind dat ik je iets meer had kunnen verwennen maar het was ook zo druk enzo, volgende keer maak ik het goed :)

   Dankje voor je lieve woorden! I love you, Always and 4 ever!

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat!